Diensten

Wanneer u volledig zorgeloos wilt verkopen kunnen wij u uiteraard alles uit handen nemen: een ‘full-service pakket’ leveren. Ook kunt u kiezen om bepaalde aspecten van de verkoop van uw woning onder eigen regie te houden, gewoon omdat u dan kosten bespaart of omdat u vindt dat u dat zelf ook prima kan.

Wat kan ik zelf doen om kosten te besparen?

Wanneer u uw woning ‘full-service’ bij C.E.M. in verkoop geeft, dragen wij zorg voor het hele proces: van het maken van een presentatie van uw woning, de benodigde reclame, het huis laten zien aan gegadigden, het voeren van onderhandelingen, het opstellen van een koopovereenkomst tot en met de overdracht bij de notaris. Het enige dat wij dan nog van u vragen is het beschikbaar stellen van documenten, zoals een eigendomsbewijs, splitsingsakte (indien van toepassing) en stukken van de V.v.E. (indien van toepassing).

Deeldiensten

Uiteraard kunt bij ons ook de zogeheten “deeldiensten” inkopen: het kan heel goed zijn dat u zelf een goede presentatie van uw woning kunt maken, of dat u het plezierig vindt om aan aspirant-kopers zelf uw woning te laten zien…..Tegen gereduceerd tarief kunt u vanzelfsprekend een deel van de werkzaamheden in eigen beheer houden.
Misschien vindt u het zó leuk dat u een gevreesde concollega wordt…..

Aankoop van woning

Bij een opdracht tot aankoop van een woning gaan we voor u rechercheren op juridisch en bouwkundig gebied, begeleiden de koopovereenkomst , helpen u bij de hypotheek (indien gewenst) en dragen zorg voor overdracht bij de notaris.

Voor alle overig te verstrekken adviezen geven wij u per geval graag een prijsopgave, meestal op basis van het aantal te werken uren.